Menü öffnen
Suchen
Produkter
Företag
Kontaktperson
de  en  pl  fr  hr  nl  hu  it  sv  sl  cn  es

Effektivare. Snabbare. Enklare. - Nytt planeringsverktyg och BIM

Med planeringsverktyget från Hauff-Technik kan man konfigurera projekt snabbt och enkelt med några få klick. Tillsammans med BIM skapas därmed äkta mervärde för arkitekter och planerare.

Planering av kabel- och rörgenomföringar samt motsvarande tätningar blir en barnlek. Med planeringsverktyget från Hauff-Technik har arkitekter och planerare möjlighet att konfigurera passande genomföringar för sina projekt med några få klick. Med hjälp av en kortfattad enkät, bland annat med frågor gällande antal kablar och rör för genomföring, tillhörande väggtjocklek och utformning, sammanställs nödvändiga produkter helautomatiskt.

De kan sedan läggas till minneslistan eller beställas direkt från Hauff-Technik. Hela anbudstextpaketet för de konfigurerade produkterna förbereds dessutom automatiskt för nedladdning.

Utöver detta erbjuder Hauff-BIM-portalen en riktigt värdefull funktion. Här hittar du alla relevanta delar som behövs för planeringen och som kan konfigureras i enlighet med kraven på byggprojektet. Modellerna kan sedan laddas ned i alla vanliga CAD-format.

Planeringsverktyget och BIM-portalen går hand i hand för ökad effektivitet och användbarhet vid konfiguration av projekt.

Alltid. Säkert. Planerat.
 

Klicka här för att komma till BIM-katalogen!

Till planeringsverktyget

Instruktionsvideo planeringsverktyg

 

Bildmaterial