Söka
Favoritlista
Region
Region (se)
Produkter
Företag
I fokus
Kontaktperson
de  en  pl  fr  hr  nl  hu  it  sv  sl  cn  es

Alltid. Trygg. Information.

Landsomfattande monteringservice av proffs

VARIO-TEC Dichtungszentrum
VARIO-TEC-monteringstjänsten från vår kompetenta samarbetspartner är tillgänglig över hela landet och ger stöd på byggarbetsplatsen. Kvalificerade monteringsteam ger stöd vid gas- och vattentät införing i byggnader. Tätningscentrum i Berlin tar emot din förfrågan och samordnar insatserna i hela landet.

Vår servicepartner har många års erfarenhet inom professionell montering av samtliga Hauff-produkter på plats. VARIO-TEC tar över planeringen. Leverans, montering, renoveringar, rådgivning och utveckling av speciallösningar.

 

VARIO-TEC
Dichtungszentrum Berlin
Inh. C. Ueberdick
Kaiser-Wilhelm-Str. 68
12247 Berlin

Telefon: +49 30 766877-60
Fax: +49 30 766877-70

www.vario-tec.de

Spara kontakten

Vår Hauff-servicepartner löser dina specifika genomföringsproblem på ett snabbt, kompetent och tillförlitligt sätt. VARIO-TEC är en tvärregional specialist inom byggbranschen som är väl förtrogen med alla de utmaningar som kan uppstå på en byggarbetsplats, och kan erbjuda lösningar. Detta gör att samarbetet med byggföretagen alltid förlöper smidigt. VARIO-TEC utbildas fortlöpande av oss och måste pröva sin kvalifikation en gång per år. Motsvarande certifiering finns tillgänglig för vår servicepartner, och du kan när som helst begära att få se den.

Din Hauff-servicepartner: snabb, tillförlitlig, kompetent. Också nära dig..